Покроковий рецепт приготування квасолевого супу з грибами

Гриби добре поєднуються з квасолею, особливо якщо використовувати для приготування такого супчика лісові гриби – боровики, підосичники та інші. Ароматна юшка з квасолею виходить ситною і смачною. При подачі можна покласти в суп пару ложок сметани.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Гриби нарізають скибочками і готують у розігрітій вершковій олії 15 хвилин, щоб вони підрум’янилися.
  • Очищену цибулю, нарізану дрібними кубиками, перекладається до грибів і смажиться ще 5 хвилин.
  • У каструлю з окропом перекладається засмажкою з грибів, проварюється пару хвилин і до неї додається консервована квасоля.
  • Суп доводиться до смаку, для чого потрібно додати відповідну кількість солі і перцю, а потім вариться ще 5 хвилин.
  • До супу з квасолі з грибами подаються гарячі грінки з тертим сиром і сметана.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь