Гриби добре поєднуються з квасолею, особливо якщо використовувати для приготування такого супчика лісові гриби – боровики, підосичники та інші. Ароматна юшка з квасолею виходить ситною і смачною. При подачі можна покласти в суп пару ложок сметани.
Інгредієнти
Порції: –+
- Квасоля біла консервована 1 банка
- Гриби (лісові, печериці) 200 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова для смаження
Кроки
- Гриби нарізають скибочками і готують у розігрітій вершковій олії 15 хвилин, щоб вони підрум’янилися.
- Очищену цибулю, нарізану дрібними кубиками, перекладається до грибів і смажиться ще 5 хвилин.
- У каструлю з окропом перекладається засмажкою з грибів, проварюється пару хвилин і до неї додається консервована квасоля.
- Суп доводиться до смаку, для чого потрібно додати відповідну кількість солі і перцю, а потім вариться ще 5 хвилин.
- До супу з квасолі з грибами подаються гарячі грінки з тертим сиром і сметана.