Покроковий рецепт приготування маринованої капусти з морквою

рецепт приготування маринованої капусти з морквою

За даним рецептом, для приготування маринованої капусти вам знадобиться всього доба, а процес маринування простий і зрозумілий. Така капуста буде чудовою закускою до обіду, вечері або алкоголю.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
24 год 15 хвДрук
  • Готуємо капусту з морквою. Промиваємо їх і обсушуємо.
  • Викладаємо на дно стерилізованої банки лаврові листи, перець і нарізаний часник.
  • Капусту нарізаємо великими шматками. Моркву ріжемо тонкими кільцями.
  • Викладаємо в банку тонкий шар моркви.
  • На моркву викладаємо капусту, потім знову морква і так далі.
  • Таким чином, заповнюємо всю банку.
  • Для маринаду додаємо в воду цукор і сіль і доводимо до кипіння. У киплячий протягом хвилини маринад вливаємо оцет і вимикаємо вогонь.
  • Даємо маринаду охолонути і заливаємо ним капусту.
  • Літра води повинно вистачити на 2 літрові або 1 дволітрову банку.
  • Закриваємо банку кришкою і залишаємо при кімнатній температурі приблизно на добу.

Готову капусту прибираємо в холодильник.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь