Оладки можна віднести до десертних страв. Зазвичай їх подають до чаю з варенням або медом. Ми пропонуємо вам спробувати неймовірно смачний і корисний варіант оладок з гарбуза і яблук.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 200 гр.
- Гарбуз 300 гр.
- Борошно пшеничне 200 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Гарбуз помийте, очистіть від шкірки і насіння, м’якоть натріть на крупній тертці.
- З яблук також зріжте шкірку і видаліть насіння, натріть їх на тертці.
- До яблук і гарбуза додайте цукор і яйця, добре перемішайте.
- Потім всипте просіяне борошно, вимісіть тісто.
- Смажте оладки на розігрітій сковороді на помірному вогні з обох сторін.
Оладки з гарбуза і яблук можна подавати на стіл в гарячому і охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!