Покроковий рецепт приготування овочевих капустяно-морквяних котлет

Такий варіант капустяних котлет підходить для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м’яса. Капуста з морквою дають гарне смакове поєднання, а легкий соус з йогурту не додасть калорій, а лише підкреслить ніжність овочевої страви.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Капусту подрібнюємо. Для цього можна використовувати тертку або ніж.
  • Моркву потрібно почистити, а потім перетворити в пюре.
  • Обсмажуємо овочі, попередньо додавши рослинну олію, з перцем і сіллю.
  • Всипаємо манку, перемішуємо і готуємо ще 5-10 хвилин.
  • Охолоджуємо фарш, ліпимо котлети, обвалюємо у борошні і смажимо до золотистої скоринки в рослинній олії.

Подавати з йогуртовим соусом і зеленню. Насолоджуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь