Такий варіант капустяних котлет підходить для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м’яса. Капуста з морквою дають гарне смакове поєднання, а легкий соус з йогурту не додасть калорій, а лише підкреслить ніжність овочевої страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 650 гр.
- Морква 3 шт.
- Манна крупа 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 4 ст. л.
- Борошно пшеничне 4 ст. л.
Кроки
- Капусту подрібнюємо. Для цього можна використовувати тертку або ніж.
- Моркву потрібно почистити, а потім перетворити в пюре.
- Обсмажуємо овочі, попередньо додавши рослинну олію, з перцем і сіллю.
- Всипаємо манку, перемішуємо і готуємо ще 5-10 хвилин.
- Охолоджуємо фарш, ліпимо котлети, обвалюємо у борошні і смажимо до золотистої скоринки в рослинній олії.
Подавати з йогуртовим соусом і зеленню. Насолоджуйтесь!