Суфле з гарбуза добре тим, що готувати його можна в солодкому варіанті, а також з пряними спеціями і гострим перцем. Обидва варіанти виходять неймовірними. Якщо ви хочете урізноманітнити свій раціон яскравими і цікавими смаками, то цей рецепт гарбузового суфле вам точно стане в нагоді.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сіль 2 гр.
 - Куряче яйце 1 шт.
 - Борошно пшеничне 1 ст. л.
 - Перець чорний мелений 2 гр.
 - Гарбуз 400 гр.
 
Кроки
- Гарбуз очистіть і наріжте кубиками.
 - Викладіть гарбуз в каструлю, влийте трохи води і варіть овоч протягом 30 хвилин. Потім перетріть гарбуз в пюре.
 - Розбийте яйце, відокремте білок від жовтка.
 - Жовток змішайте з просіяним борошном. Білок збийте в густу піну.
 - Гарбузове пюре змішайте з жовтковою масою, посоліть і приправте за смаком. Потім в гарбузову масу акуратно введіть збитий білок.
 - Викладіть гарбузову масу в форму. Випікайте суфле в духовці, розігрітій до 180 градусів, 25 хвилин.
 
Гарбузове пюре злегка остудіть, і подавайте до столу.


