Сніданок з яєчні з печерицями виходить дуже ситним і смачним і приємно урізноманітнює раціон. На це не піде багато часу, а готувати його дуже просто. За бажанням до яєчні можна додати сир або м’ясо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 3 шт.
- Печериці свіжі 100 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Часник 1 зубчик
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Спеції та Приправи за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Чистимо часник і нарізаємо його тонкими пластинами. Додаємо рослинну олію в сковороду і розігріваємо. Часник засмажуємо до яскравого золотистого кольору і прибираємо з сковорідок. Надалі будемо смажити яєчню саме на просоченій часником олії.
- Очищаємо цибулю і нарізаємо півкільцями. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо, періодично помішуючи, до м’якості.
- Ретельно промиваємо печериці, обсушуємо їх. Нарізаємо гриби пластинками і викладаємо їх на сковороду. Ретельно перемішуємо їх з цибулею.
- На середньому вогні обсмажуємо гриби до готовності близько 10 хвилин, поки колір печериць не зміниться і вони не стануть м’якими.
- Ретельно вимиваємо яйця.
- Цибулю з печерицями розсовуємо по краях сковороди, звільняючи центр сковороди для яєць. Посипаємо яйця сіллю і спеціями за смаком.
- Накриваємо кришкою сковороду і доводимо яєчню до готовності.
Готову страву прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!