Покроковий рецепт приготування яєчні з грибами печерицями

яєчня з грибами печерицями

Сніданок з яєчні з печерицями виходить дуже ситним і смачним і приємно урізноманітнює раціон. На це не піде багато часу, а готувати його дуже просто. За бажанням до яєчні можна додати сир або м’ясо.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
14 хвДрук
  • Чистимо часник і нарізаємо його тонкими пластинами. Додаємо рослинну олію в сковороду і розігріваємо. Часник засмажуємо до яскравого золотистого кольору і прибираємо з сковорідок. Надалі будемо смажити яєчню саме на просоченій часником олії.
  • Очищаємо цибулю і нарізаємо півкільцями. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо, періодично помішуючи, до м’якості.
  • Ретельно промиваємо печериці, обсушуємо їх. Нарізаємо гриби пластинками і викладаємо їх на сковороду. Ретельно перемішуємо їх з цибулею.
  • На середньому вогні обсмажуємо гриби до готовності близько 10 хвилин, поки колір печериць не зміниться і вони не стануть м’якими.
  • Ретельно вимиваємо яйця.
  • Цибулю з печерицями розсовуємо по краях сковороди, звільняючи центр сковороди для яєць. Посипаємо яйця сіллю і спеціями за смаком.
  • Накриваємо кришкою сковороду і доводимо яєчню до готовності.

Готову страву прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь