Покроковий рецепт торта зі свинячої печінки з молоком

печінковий торт зі свинячої печінки з молоком

Печінковий торт зі свинячої печінки з молоком – апетитне, ситне і оригінальне блюдо. Свиняча печінка містить неймовірну кількість вітамінів, мінералів і білків. Це відмінне блюдо, щоб добре підкріпитися і отримати справжнє задоволення від обіду!

Порада: перед приготуванням покладіть плавлений сир в морозилку.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
7 год 0 хвДрук
  • Печінку миємо і нарізаємо невеликими шматками. У глибоку миску наливаємо склянку молока і замочуємо в ньому печінку, щоб торт не гірчив. Залишити печінку потрібно на 4-6 годин.
  • Просочені шматочки печінки відправляємо в блендер або перекручуємо через м’ясорубку.
  • До маси, що вийшла вливаємо 150 мл. молока, додаємо яйця і перемішуємо.
  • Засипаємо борошно і замішуємо тісто. Якщо утворилися грудочки, то розбиваємо їх віночком.
  • Заливаємо один ополоник тіста на розігріту і змащену олією сковороду і розподіляємо його по всій поверхні. Чим тонше буде млинець, тим ніжніше вийде торт в результаті.
  • Млинець смажимо з обох сторін по 2-3 хвилини, щоб печінка добре присмажилася.
  • Моркву і цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками для засмажкою. Змішуємо і солимо.
  • Смажимо на олії овочі до золотистого кольору.
  • Змішуємо овочі і майонез.
  • Сир натираємо на великій терці.
  • Збираємо листковий торт. Кладемо перший млинець, рясно змащуємо його майонезною сумішшю. Повторюємо процедуру, а на один з шарів покладемо тертий сир. Останній шар змащуємо майонезом і посипаємо зеленню.
  • Відправляємо в холодильник просочитися.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь