Соковита, ароматна і ніжна яєчня з помідорами, вареною ковбасою і плавленим сиром буде відмінним сніданком. Готувати її легко, а результат точно обрадує вас і всю вашу сім’ю.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 2 шт.
- Сир плавлений ½ шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля червона ½ шт.
- Варена ковбаса 50 гр.
- Молоко коров’яче 3 ст. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- З’єднуємо яйця з молоком, додаємо перець і сіль. Збиваємо все віночком.
- Нарізаємо ковбасу і сир кубиками, помідор – часточками, шаткуємо червону цибулю.
- Обсмажуємо ковбасу з цибулею на олії близько 5 хвилин.
- Додаємо плавлений сир і помідори, перемішуємо.
- Вливаємо яєчну суміш і обсмажуємо все протягом 4 хвилин. Посипаємо зеленню.
- Ретельно перемішуємо і обсмажуємо ще пару хвилин.
- Знімаємо готову яєчню з вогню і перекладаємо на тарілки.
Приємного апетиту!