Простий і швидкий салат з морської капусти з яйцем і огірком

Дуже легкий і неймовірно смачний салат з морською капусткою. Ніжне яєчко, хрусткий соковитий огірочок і пружна морська капуста ідеально поєднуються один з одним. Залежно від смаку самої капусти можна регулювати смак салату. Наприклад, з підсоленою водоростю він буде більш нейтральним, а з капустою по-корейськи – більш пікантним.

Готують цей салат нечасто, але найчастіше він припадає до смаку навіть тим, хто не їсть просто так морську капусту. Тому, подавши це частування гостям, ви їх приємно здивуєте. Солити чи ні салат, залежить від смаку морської капусти. При необхідності можна додати і мелений перець.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
20 хвДрук
  • Капусту можете відразу викласти в салатник. Якщо вона довга, можете додатково її порізати, щоб було зручніше їсти.
  • Яйця наріжте кубиками невеликого розміру і відправте до капусти.
  • Огірок промийте під водою, а потім витріть, щоб він був сухим.
  • Наріжте огірок соломкою. Викладіть його в салатник.
  • Цибулю теж потрібно обполоснути і по можливості обсушити. Потім дрібно її наріжте і додайте до вже підготовлених продуктів.
  • Заправте салатик майонезом – вам повинно вистачити 1.5 столових ложки. Все добре перемішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь