Простий і смачний рецепт каші з пшона з гарбузом і яблуками

рецепт каші з пшона з гарбузом і яблуками

Пшоно, як і багато інших видів круп, містить велику кількість клітковини. Клітковина допомагає роботі кишечника, тому такі страви необхідно включати в свій раціон харчування. Пропонуємо вам приготувати смачну і корисну пшоняну кашу з гарбузом і яблуками.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Пшоно кілька разів промийте проточною водою. Потім залийте крупу окропом і залиште на 5-20 хвилин. Далі відваріть її до готовності.
  • Гарбуз очистіть від насіння, зріжте шкірку, а м’якоть наріжте кубиками. Тушкуйте гарбуз на повільному вогні з невеликою кількістю води і цукру. Потім гарбуз пюрируйте блендером до стану пюре.
  • У яблука виріжте серцевину з насінням, наріжте його кубиками і тушкуйте з невеликою кількістю цукру до золотистого кольору.
  • До готового пшона додайте гарбузове пюре, яблука і вершкове масло, перемішайте. Помістіть блюдо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин.
  • Смачна і корисна каша готова, можна подавати її на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь