Ще один простий і дуже легкий весняний салатик. Дуже добре поєднується поруч з хрусткими пружними свіжими овочами ніжні варені яйця. Окремо варто поговорити про заправку – сметанка в поєднанні з зернистою гірчицею. Вона дає неперевершений аромат і приголомшливий ефект бульбашок, що лопаються на зубах.
Такий салатик також можна заправити звичайним майонезом – теж буде смачно. А ось олія буде явно зайвою. Не варто додавати занадто багато перцю – він повинен підкреслити природний смак овочів, а не зробити салат надмірно гострим.
Інгредієнти
- Огірок 200 гр.
- Салат Айсберг 200 гр.
- Редиска 200 гр.
- Сметана 15% 100 гр.
- Цибуля зелена 50 гр.
- Зелень 30 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Гірчиця французька зерниста за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Овочі та зелень обмийте і насухо витріть.
- Огірок і редиску наріжте соломкою, салат айсберг і яйця – кубиками, зелень подрібніть.
- З’єднайте всі складові в салатник.
- Окремо змішайте сметану і гірчицю.
- Отриманим соусом заправте салатик. Посоліть, додайте перчик і перемішайте.