Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 150 гр.
- Яйце перепелине 2 шт.
- Огірок 1 шт.
- Сир твердий 50 гр.
- Часник 2 зуб.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Сметана 30% 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Кріп для прикраси
Кроки
- Спочатку відварюємо язик в підсоленій воді близько 1-1,5 години. Охолоджуємо його, очищаємо і ріжемо тонкими брусочками.
- Занурюємо шматочки язика в глибоку миску. Доповнюємо їх тонко порізаним огірком.
- Кладемо в спільний посуд тертий сир і подрібнені зубчики часнику.
- Заправляємо частування майонезом і сметаною, солимо і перчимо до смаку. Акуратно перемішуємо.
- Ділимо салат на порції, доповнюємо половинками відварених яєць і свіжим кропом.
Можна подавати до столу!