Пшоняна каша на молоці з гарбузом в каструлі на плиті

Пшоняна каша на молоці з гарбузом в каструлі на плиті

Одна з найбільш корисних і смачних варіацій приготування пшоняної каші – це зварити її на молоці з гарбузом. Їсти таку кашу з ранку одне задоволення, вона навариста і ароматна.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
55 хвДрук
  • З гарбуза зріжте шкірку, м’якоть наріжте невеликими кубиками. Перекладіть гарбуз в каструлю, залийте водою і варіть 5 хвилин після кипіння.
  • Пшоно промийте кілька разів холодною водою.
  • Додайте крупу в каструлю до гарбуза. Варіть до тих пір, поки більша частина води не вбереться.
  • Після цього влийте молоко, перемішайте, зменшіть вогонь до мінімального, додайте сіль, цукор і корицю, продовжуйте варити 15-20 хвилин.
  • Після закінчення варіння дайте каші настоятися під кришкою ще 5-7 хвилин, потім подавайте її на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь