Пишна шарлотка з яблуками на сметані з розпушувачем

шарлотка з яблуками на сметані з розпушувачем

Для того щоб порадувати своїх близьких людей – досить найпростіших інгредієнтів, таких як сметана, борошно, яблука і трохи вільного часу. В результаті ми отримаємо класичну шарлотку на основі ніжного бісквітного тіста.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Для начинки нам потрібні яблука: промиваємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників, видаляємо серцевину і нарізаємо тонкими слайсами.
  • Для приготування тіста змішуємо цукор з яйцями і гарненько збиваємо міксером до утворення легкої білої піни.
  • Наступним етапом додаємо сметану (відсоток жирності не важливий, але чим він вищий, тим смачніше).
  • З’єднуємо просіяне борошно з розпушувачем і засипаємо до яєчно-цукрової маси – ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
  • Форму для запікання змащуємо рослинною олією для того, щоб в процесі запікання пиріг не пригорів і не прилип.
  • ½ Частина фруктових слайсів викладаємо на дно форми, заливаємо тістом і знову кладемо яблука для прикраси. Випікаємо 40 хвилин при температурі не більше ніж 180 градусів.
  • Після закінчення часу десерт акуратно дістаємо з форми і присипаємо цукровою пудрою для краси.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь