Для того щоб приготувати пишний і ароматний яблучний пиріг не обов’язково витрачати багато часу і сил. На допомогу приходить мультиварка і процес настільки спрощується, що від вас вимагається тільки точно слідувати крокам рецепту.
Інгредієнти
Порції: –+
- Для тіста
- Борошно пшеничне 1 ст.
- Куряче яйце 4 шт.
- Цукор-пісок 1 ст.
- Розпушувач 10 гр.
- Масло вершкове 40 гр.
- Для начинки:
- Яблуко (кисле) 500 гр.
- Цукор-пісок 1 ст.
- Кориця за смаком
Кроки
- Для готування тіста в глибокій тарілці збиваємо 4 яйця до утворення пінки і починаємо поступово засипати 1 склянку цукрового піску.
- Також до яєчної маси, продовжуючи збивати, невеликими порціями вводимо борошно, і після розпушувач.
- Для того щоб в процесі запікання шарлотка не пригоріла – гарненько промазуємо чашу мультиварки вершковим маслом.
- До отриманого тіста додаємо яблука, очищені від шкірки і нарізані невеликими шматочками і все перекладаємо в чашу. Вибираємо режим “Випічка” і готуємо близько 50-60 хвилин.
- Через годину обережно виймаємо пишний пиріг, злегка охолоджуємо і прикрашаємо на свій смак.
Приємного апетиту!