Рецепт лечо з баклажанів з томатним соком

лечо з баклажанів з томатним соком

При приготуванні лечо з баклажанами можна використовувати не тільки свіжі помідори, подрібнені в пюре, але і замінити їх томатним соком, якщо овочів не виявилося під рукою.Сік для приготування можна використовувати готовий і зробити за допомогою соковижималки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 4 хвДрук
  • Перець вимийте, очистіть від насіння, поріжте великими кубиками. У баклажанів відріжте плодоніжки, поріжте великими кубиками.
  • Моркву очистіть і натріть. Цибулину почистіть, поріжте дрібно. У глибоку ємність вилийте сік томатів, дочекайтеся закипання.
  • Викладіть в киплячий сік моркву, цибулю і перець, після того як маса закипить, викладайте баклажани. Всипте сіль з цукром, влийте олію, перемішайте, тушкуйте півгодини.
  • Додайте подрібнений часник, тушкуйте 10 хвилин.
  • Влийте оцет, протушкуйте 2-3 хвилини і розкладіть в підготовлені стерилізовані банки. Закрийте лечо з баклажанами, переверніть банки і укрийте їх до повного охолодження.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь