Лечо — блюдо угорської кухні, яка отримала широке поширення в Центральній і Східній Європі. Основу рецепта лечо в класичному варіанті складають болгарський перець, помідори і цибуля. Але часто лечо роблять і з кабачків і баклажанів. Лечо є популярним видом заготовки на зиму, консервація лечо — звичне заняття в багатьох сім’ях. Рецепти приготування лечо, способи заготівлі лечо на зиму різноманітні — як приготувати лечо ви дізнаєтеся з безлічі рецептів на нашому сайті.

0316
Дуже смачне лечо можна приготувати на зиму з класичного набору продуктів: помідорів, перцю, моркви та цибулі. Просто вибирайте будь-який з дуже цікавих
лечо з помідорів
1 год 30 хв0173
Лечо з помідорів — закуска родом з Угорщини. На зиму воно готується без стерилізації, з різними інгредієнтами. За смаком виходить таким, що пальчики оближеш.
60 хв0153
Лечо з огірків з томатною пастою – популярна заготівля на зиму, яку дуже просто приготувати в домашніх умовах. Класичний варіант готують з солодкого перцю
Лечо з огірків на зиму
60 хв0130
Лечо з огірків — популярна закуска, яку господині готують на зиму. Пропонуємо добірку цікавих рецептів, що входять у серію «Пальчики оближеш».
60 хв0160
У сезон овочів саме час подумати про смачних заготовки на зиму, серед яких особливе місце займає класичне лечо з болгарського перцю. Таку закуску готують
Лечо з баклажанів на зиму
1 год 30 хв0256
Лечо з баклажанів – ніжна і смачна закуска, яку багато господинь консервують на зиму. Пропонуємо кілька рецептів із серії «Пальчики оближеш», які вам обов’