Лечо — блюдо угорської кухні, яка отримала широке поширення в Центральній і Східній Європі. Основу рецепта лечо в класичному варіанті складають болгарський перець, помідори і цибуля. Але часто лечо роблять і з кабачків і баклажанів. Лечо є популярним видом заготовки на зиму, консервація лечо — звичне заняття в багатьох сім’ях. Рецепти приготування лечо, способи заготівлі лечо на зиму різноманітні — як приготувати лечо ви дізнаєтеся з безлічі рецептів на нашому сайті.

лечо з перцю з рисом і помідорами
2 год 0 хв60102
Смачна, ситна заготівля ідеально підійде в зимовий час як гарнір до м’ясних і рибних страв. Також послужить хорошою основою для супу.
1 год 30 хв20161
Оптимальне співвідношення запропонованих в рецептурі продуктів допомагає зробити блюдо не тільки смачним, але і дивно яскравим. Всі овочі подрібнюйте приблизно
лечо з перцю з помідорами і морквою без оцту
50 хв40113
Лечо з болгарського перцю і помідорів за запропонованим рецептом містить велику кількість різних овочів, завдяки цьому виходить не тільки поживним, але
1 год 20 хв40140
Зимова заготівля виходить дуже корисною, легко перетравлюється і не містить великої кількості калорій. Тому підходить для харчування всієї родини і для
лечо з баклажанів з томатним соком
1 год 4 хв60131
При приготуванні лечо з баклажанами можна використовувати не тільки свіжі помідори, подрібнені в пюре, але і замінити їх томатним соком, якщо овочів не
баклажанове лечо без оцту
1 год 15 хв40198
Перевага цього рецепту в тому, що тут не використовується оцет, тому його можна їсти маленьким діткам, вагітним і годуючим мамам. За рецептурою вказано
лечо з баклажанів з паприкою
55 хв60149
Паприка надає лечо з баклажанів насичений відтінок і смак.
60 хв5065
Це найпростіший рецепт приготування лечо, але при цьому готова страва виходить приголомшливо смачною. Любителі гострого можуть додати половину стручка
0738
Дуже смачне лечо можна приготувати на зиму з класичного набору продуктів: помідорів, перцю, моркви та цибулі. Просто вибирайте будь-який з дуже цікавих
лечо з помідорів
1 год 30 хв0339
Лечо з помідорів — закуска родом з Угорщини. На зиму воно готується без стерилізації, з різними інгредієнтами. За смаком виходить таким, що пальчики оближеш.
60 хв0369
Лечо з огірків з томатною пастою – популярна заготівля на зиму, яку дуже просто приготувати в домашніх умовах. Класичний варіант готують з солодкого перцю
Лечо з огірків на зиму
60 хв0266
Лечо з огірків — популярна закуска, яку господині готують на зиму. Пропонуємо добірку цікавих рецептів, що входять у серію «Пальчики оближеш».
60 хв0440
У сезон овочів саме час подумати про смачних заготовки на зиму, серед яких особливе місце займає класичне лечо з болгарського перцю. Таку закуску готують
Лечо з баклажанів на зиму
1 год 30 хв0490
Лечо з баклажанів – ніжна і смачна закуска, яку багато господинь консервують на зиму. Пропонуємо кілька рецептів із серії «Пальчики оближеш», які вам обов’