Як приготувати лечо з перцю з помідорами і морквою без оцту

лечо з перцю з помідорами і морквою без оцту

Лечо з болгарського перцю і помідорів за запропонованим рецептом містить велику кількість різних овочів, завдяки цьому виходить не тільки поживним, але і дуже корисним. Вживаючи регулярно в зимовий час смачна страва, ви допоможете організму справлятися з вірусними захворюваннями і авітамінозом. Подавайте лечо разом з картоплею і крупами, додавайте в тушковані страви і супи.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Наріжте цибулю. Півкільця повинні вийти тонкими. Перекладіть в глибоку миску.
  • Моркву наріжте брусочками. Намагайтеся не робити їх занадто товстими.
  • Ретельно видаліть насіння з перців. Наріжте смужками.
  • Помідори розріжте навпіл і пропустіть через м’ясорубку. Також можете скористатися комбайном.
  • Перелийте в каструлю томатне пюре. Посоліть і додайте цукор. Перемішавши.
  • Увімкніть середній режим конфорки. Скип’ятивши.
  • У сковороду влийте половину олії. Прогрівши. Додайте моркву. Смажте до м’якості. Перекладіть до томатів.
  • Знову налийте олію в сковороду. Насипте цибулю і смажте до рум’яного кольору. Перекладіть до томатного пюре. При бажанні можете овочі не обсмажувати, а відразу відправити до помідорів і залити зазначеним в рецепті об’ємом олії.
  • Готуйте під закритою кришкою 10 хвилин. Додайте половину перцю. Перемішайте, щоб овоч осів.
  • Засипте решту. Перемішавши. Закрийте кришкою. Тушкуйте 20 хвилин.
  • Перекладіть в підготовлені банки. Щільно закрутіть попередньо провареними кришками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь