Рецепт ніжної заливної піци на сковороді

У рецепті використовується класичне заливне тісто на кефірі. В якості начинки можна використовувати, що завгодно, тут ковбаса, цибуля, томати і сир.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
10 хвДрук
  • Змішати кефір, яйця і борошно. Посолити, поперчити і всипати солодку паприку в тісто. Все ретельно збити міксером.
  • Змастити сковороду олією і розподілити по ній тісто.
  • Смажити млинець на середньому вогні близько 1 хв. і перевернути.
  • Для соусу змішати кетчуп і майонез і змастити основу за допомогою силіконової пензлика або зворотного боку ложки.
  • Ковбасу розкласти по тісту. Стрілку часнику обдати окропом і порізати дрібно-дрібно, розкласти по піці.
  • Цибулю очистити, порізати навпіл і далі половину цибулини нарізати тонкими півкільцями, розкласти по тісту.
  • Томат нарізати тонкими слайсами, розкласти по поверхні піци.
  • Сир натерти крупно на тертці, присипати всю заготовку сиром зверху.
  • Накрити сковороду кришкою і готувати піцу на повільному вогні близько 10 хв.

Подавати піцу в гарячому вигляді, порізавши її на шматочки.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь