Рецепт варення з ревеню і апельсинів з волоськими горіхами

варення з ревеню і апельсинів з волоськими горіхами

Дуже смачне варення з ревеню у вас вийде за даним рецептом. Свіжість самої рослини, яскраві нотки цитрусових і пряний аромат бадьяна і кориці – все разом робить смак варення просто приголомшливим. А твердий волоський горіх додає ласощів пікантності.

Щоб ревінь не розварився, не варто його нарізати занадто дрібно. І ще один маленький секрет: перед тим, як видавлювати сік з апельсинів і лимона, покатайте фрукти по столу, із зусиллям на них натискаючи.

Інгредієнти
Кроки
54 хвДрук
  • Промийте ревінь холодною водою, потім насухо витріть. Після цього ножем видаліть верхню плівку.
  • Наріжте ревінь шматочками, товщиною приблизно в 1 сантиметр. Викладіть в каструлю
  • Обмийте водою, а потім витріть рушником фрукти. Потім розріжте кожен з них на 2 половинки і видавіть сік. Видаліть кісточки з соку, якщо вони є. У вас повинно вийти приблизно 200 мілілітрів соку.
  • Сік вилийте в каструльку до ревеню і відправте її на вогонь. Коли майбутнє варення закипить, покладіть в нього бадьян і корицю, перемішайте. Зменшіть вогонь і варіть ще 10 хвилин.
  • Переберіть волоські горіхи, потім поріжте їх ножем. Розмір шматочків регулюйте на свій смак.
  • Через 10 хвилинок витягніть з майбутнього варення бадьян з корицею. Надішліть в каструлю горіхи, насипте цукор, перемішайте. Після закипання готуйте ще 10-15 хвилин.
  • Розлийте готове варення по заздалегідь підготовленим банкам. Закрийте їх кришками і відправте остигати, а потім на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь