Рулетики з кабачків з часником, зеленню і майонезом

Страви з кабачків дуже “легкі” і добре засвоюються, тому ідеально підходять для дієтичного харчування. Кабачок активно вбирає токсини і виводить їх з організму.

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Вимиваємо вказану в рецепті кількість кабачків. Насухо витираємо продукт і нарізаємо слайсами (вони повинні бути не товще п’яти міліметрів). Якщо нарізати кабачки товстими скибочками, вони не згорнуться в рулетики, і не будуть тримати форму.
  • Вливаємо в сковороду рослинну олію і підігріваємо її на включеній плиті пару хвилин. Акуратно викладаємо слайси на дно сковороди і обсмажуємо до рум’яності спочатку з одного, а потім з іншого боку.
  • Вистилаємо дно великої тарілки паперовим рушником і викладаємо на нього в ряд обсмажені скибочки. Застеляємо поверх слайсів ще один шар рушників і викладаємо на них нову порцію кабачків. Рушники вберуть зайву рідину і жир.
  • Вимиваємо пучок кропу. Струшуємо зайву рідину і нарізаємо зелень не дуже крупно. Зубчики часнику також подрібнюємо: спочатку очищаємо від лушпиння, а потім натираємо на дрібній тертці або видавлюємо через ковганку.
  • Змішуємо інгредієнти в глибокій ємності: кріп, часник, майонез і оцет. Додаємо до маси сіль і перець за смаком. Знову все перемішуємо. Начинка для рулетиків готова.
  • Змащуємо кожну скибочку тонким шаром начинки. Формуємо рулетики і при бажанні підсолюємо їх. Викладаємо блюдо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь