Смачна і поживна ідея для домашньої вечері – запечена у фользі риба з картоплею. Так продукти вийдуть більш соковитими, ароматними і насиченими. Беріть на замітку!
Інгредієнти
Порції: –+
- Риба 400 гр.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка 20 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Приправа за смаком
- Сир Пармезан за смаком
- Рослинна олія 1 ч. л.
Кроки
- Шматок фольги змащуємо невеликою кількістю олії. Сюди викладаємо підготовлену тушку риби. Обмазуємо її сіллю і спеціями.
- Очищаємо і промиваємо картоплю і цибулю. Нарізаємо їх кубиками і занурюємо в глибоку тарілку. Сюди ж кладемо подрібнену петрушку. Солимо, перчимо, посипаємо хмелі-сунелі і розмішуємо інгредієнти.
- Картоплю зі спеціями викладаємо навколо риби.
- Починаємо акуратно загортати вільні краї фольги.
- Щільно закриваємо вміст.
- Перекладаємо заготовку на деко.
- Випікаємо 1 годину при 200 градусах. На половині готування фольгу розкриваємо.
- В кінці посипаємо частування тертим сиром і ставимо в духовку ще на 5 хвилин.
Апетитна риба з картоплею в духовці готова!