Риба, запечена з картоплею у фользі

Смачна і поживна ідея для домашньої вечері – запечена у фользі риба з картоплею. Так продукти вийдуть більш соковитими, ароматними і насиченими. Беріть на замітку!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
60 хвДрук
  • Шматок фольги змащуємо невеликою кількістю олії. Сюди викладаємо підготовлену тушку риби. Обмазуємо її сіллю і спеціями.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю і цибулю. Нарізаємо їх кубиками і занурюємо в глибоку тарілку. Сюди ж кладемо подрібнену петрушку. Солимо, перчимо, посипаємо хмелі-сунелі і розмішуємо інгредієнти.
  • Картоплю зі спеціями викладаємо навколо риби.
  • Починаємо акуратно загортати вільні краї фольги.
  • Щільно закриваємо вміст.
  • Перекладаємо заготовку на деко.
  • Випікаємо 1 годину при 200 градусах. На половині готування фольгу розкриваємо.
  • В кінці посипаємо частування тертим сиром і ставимо в духовку ще на 5 хвилин.

Апетитна риба з картоплею в духовці готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь