Рибний суп із консервів скумбрії з рисом – мега швидкий спосіб смачно та без зайвих зусиль пообідати. Зазвичай приготування супів забирає багато часу. Тут усе дуже просто. Готуйте та заощаджуйте свій час. Готування має бути в задоволення, а рецепт вам у цьому допоможе.
Інгредієнти
Порції: –+
- Скумбрія в олії 1 банка
- Вода 1.5 л.
- Картопля 100 гр.
- Рис білий 50 гр.
- Лимон 1 часточка
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль за смаком
- Зелень для прикраси
Кроки
- Візьміть банку консервів. Вибирайте перевірений якісний продукт.
- Рибу перекладіть у ємність і трохи розімніть вилкою.
- Перекладіть у посуд для варіння супу.
- Рис промийте до прозорості води. І закиньте до консервів.
- Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа або економки.
- Картоплю поріжте досить грубо.
- Складіть у каструлю.
- Чайник закип’ятіть заздалегідь. Окропом залийте вміст каструлі, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування картоплі.
- Закиньте лаврушку. Спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте за смаком спеціями.
- Кропну зелень обдайте під краном водою. Гілочки подрібніть ножем. Подрібнений кріп перекладіть у суп.
- Додайте лимонну часточку. Вимкніть плиту і залиште настоятися.
- Апетитний рибний суп розлийте по тарілках.
Запрошуйте сім’ю до обіднього столу і їжте з насолодою!