Рибний суп із консервів скумбрії з рисом

Рибний суп із консервів скумбрії з рисом – мега швидкий спосіб смачно та без зайвих зусиль пообідати. Зазвичай приготування супів забирає багато часу. Тут усе дуже просто. Готуйте та заощаджуйте свій час. Готування має бути в задоволення, а рецепт вам у цьому допоможе.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Візьміть банку консервів. Вибирайте перевірений якісний продукт.
  • Рибу перекладіть у ємність і трохи розімніть вилкою.
  • Перекладіть у посуд для варіння супу.
  • Рис промийте до прозорості води. І закиньте до консервів.
  • Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа або економки.
  • Картоплю поріжте досить грубо.
  • Складіть у каструлю.
  • Чайник закип’ятіть заздалегідь. Окропом залийте вміст каструлі, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування картоплі.
  • Закиньте лаврушку. Спробуйте, якщо потрібно, відрегулюйте за смаком спеціями.
  • Кропну зелень обдайте під краном водою. Гілочки подрібніть ножем. Подрібнений кріп перекладіть у суп.
  • Додайте лимонну часточку. Вимкніть плиту і залиште настоятися.
  • Апетитний рибний суп розлийте по тарілках.

Запрошуйте сім’ю до обіднього столу і їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь