Салат Новорічний Заєць

Назва салату говорить сама за себе. Готується він у формі голови зайчика на новорічний стіл. Інгредієнти прості та доступні. У салаті використовуються обсмажені гриби з цибулею, які підготовлені заздалегідь. Просто печериці миєму, нарізаємо середніми шматочками. На сковорідці з додаванням рослинної олії обсмажуємо спочатку кілька хвилин дрібно нарізану цибулю, а після додаємо гриби. Смажимо 30 хвилин періодично помішуючи.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Відварну картоплю натираємо на тертці і викладаємо на тарілку першим шаром.
  • Поливаємо майонезній сіточкою.
  • Другим шаром викладаємо подрібнені відварне куряче філе. Теж змащуємо майонезом.
  • Третім шаром йдуть обсмажені гриби з цибулею. Знову змащуємо майонезом.
  • Моркву відварну натираємо на тертці і викладаємо на грибний шар. Змащуємо майонезом.
  • Яйця відварюємо і очищаємо. Два білка залишаємо для прикраси. Решта яйця натираємо або нарізаємо. Викладаємо наступним шаром. Змащуємо майонезом.
  • І останній шар з тертого сиру.
  • Вушка викладаємо з яєчного білка.
  • Носик, очі з маслин. Ротик з шматочка помідора, можна замінити відвареною морквою.

Смачного.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь