Класичний салат Олів’є з ковбасою, свіжим огірком та горошком – це улюблене багатьма та смачне частування для святкового або домашнього столу. Приготувати апетитний салат у домашніх умовах дуже просто. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Ковбаса варена 300 гр.
- Картопля 7 шт.
- Куряче яйце 7 шт.
- Огірок 7 шт.
- Морква 3 шт.
- Горошок зелений консервований 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Майонез столовий молочний 300 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку. Картоплю і моркву відварюємо в мундирі, потім остуджуємо та очищаємо. Також відварюємо та очищаємо курячі яйця. З цибулі знімаємо лушпиння.
- Відварені яйця ріжемо невеликим кубиком.
- Також обробляємо відварену моркву.
- Шинкуємо ножем очищену цибулю.
- Невеликими кубиками нарізаємо картоплю.
- Подрібнюємо варену ковбасу.
- Кубиком обробляємо свіжий огірок.
- Усі підготовлені продукти викладаємо у глибоку миску. Перемішуємо.
- Поливаємо заготовку майонезом, солимо та перчимо.
- Перемішуємо салат до рівномірного розподілу у заправці.
Класичний салат Олів’є з ковбасою, свіжим огірком та горошком готовий. Подавайте до столу!