Салат Олів’є з куркою відрізняється особливо ніжним смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Таке частування нікого не залишить байдужим. Підійде як для домашнього, так святкового меню. Спробуйте приготувати такий салат за нашим перевіреним рецептом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Огірок 1 шт.
- Горошок зелений консервований 5 ст. л.
- Майонез столовий молочний 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Заздалегідь відварюємо картоплю в мундирі, остуджуємо її, очищаємо і ріжемо невеликим кубиком. Викладаємо інгредієнти у глибокий салатник.
- Сюди ж відправляємо порізану кубиками моркву. Її заздалегідь також відварюємо у мундирі.
- Дрібним кубиком рубаємо огірки та відварені яйця. Викладаємо інгредієнти у загальний посуд.
- Попередньо відварюємо курку, остуджуємо її, далі ріжемо кубиком або поділяємо на волокна. Відправляємо курку до решти інгредієнтів.
- Сюди ж викладаємо зелений горошок, з якого заздалегідь зливаємо рідину.
- оливаємо заготовку майонезом, солимо та перчимо.
- Перемішуємо частування до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Салат Олів’є з куркою готовий. Подавайте частування до столу!