Салат «Оселедець під шубою» з яблуками

Салат “Оселедець під шубою” з яблуками – це закуска, яка підкорить ваші смакові рецептори своїм вдалим поєднанням компонентів. Дрібна фруктова стружка балансує насичений смак риби та овочів, надаючи салату особливу свіжість та кислинку.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Відварену картоплю очищаємо і подрібнюємо за допомогою терки з буряка, викладаємо на дно сервірувального салатника.
  • Наносимо сіточку з майонезу.
  • Дрібно нашатковану цибулю висипаємо в піал, додаємо чайну ложку цукрового піску і солі, також вливаємо оцет і активно перемішуємо.
  • Поверх картоплі розподіляємо ароматні цибульні шматочки.
  • Далі кладемо скибочки оселедця, злегка присмачуємо майонезом.
  • Викладаємо відварену і натерту на тертці моркву.
  • Далі стружка із м’якоті зеленого яблука.
  • Прямо в салатник натираємо на тертці яйця і злегка поливаємо майонезом.
  • Розкладаємо подрібнені на тертці відварені буряки і знову додаємо майонез.

Прикрашаємо закуску та переходимо до трапези. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь