Салат “Оселедець під шубою” з яблуками – це закуска, яка підкорить ваші смакові рецептори своїм вдалим поєднанням компонентів. Дрібна фруктова стружка балансує насичений смак риби та овочів, надаючи салату особливу свіжість та кислинку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко зелене 1 шт.
- Оселедець філе 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Буряк 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Оцет яблучний 3% 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- Відварену картоплю очищаємо і подрібнюємо за допомогою терки з буряка, викладаємо на дно сервірувального салатника.
- Наносимо сіточку з майонезу.
- Дрібно нашатковану цибулю висипаємо в піал, додаємо чайну ложку цукрового піску і солі, також вливаємо оцет і активно перемішуємо.
- Поверх картоплі розподіляємо ароматні цибульні шматочки.
- Далі кладемо скибочки оселедця, злегка присмачуємо майонезом.
- Викладаємо відварену і натерту на тертці моркву.
- Далі стружка із м’якоті зеленого яблука.
- Прямо в салатник натираємо на тертці яйця і злегка поливаємо майонезом.
- Розкладаємо подрібнені на тертці відварені буряки і знову додаємо майонез.
Прикрашаємо закуску та переходимо до трапези. Смачного!