Салат Цезар з пекінською капустою

Салат “Цезар” – смачна легка страва, яка прикрасить ваш святковий стіл. Рецептів салату велика кількість, вони різняться в основному приготованим соусом. Я пропоную приготувати салат «Цезар» з пекінською капустою та особливою оригінальною заправкою.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • Почнемо готувати салат «Цезар» з пекінською капустою. Куряче філе добре промийте та обсушіть паперовими рушниками. Натріть улюбленими спеціями. Наріжте на маленькі шматочки. Розігрійте сковороду, налийте невелику кількість олії, викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистої скоринки. Готове м’ясо перекладіть салатник.
  • Пекінську капусту промийте під проточною водою, просушіть. Наріжте тонкими смужками. Перекладіть салатник.
  • Приготуйте заправку салату. У миску зі сметаною додайте гірчицю, лимонний сік, спеції. Часник очистіть і видавіть через прес у соус. Добре перемішайте.
  • Помідори та огірок ретельно вимийте. Помідори черрі розріжте на чотири частини. Огірок поріжте середніми за розміром шматочками. Нарізані овочі та половину сухариків перекладіть у салатник. Сир натріть на дрібній тертці і також відправте в салатник. Дрібно наріжте чисту зелень, додайте салатник. Викладіть заправлення. Добре перемішайте салат.
  • На листя пекінської капусти порційно розкладіть готовий салат. Зверху прикрасьте сухариками, що залишилися. Їх можна приготувати самостійно. З білого хліба чи батона наріжте кубики. Викладіть на добре розігріту сковороду нарізаний хліб, періодично помішуючи, підсушіть сухарики. Такі сухарики можна приготувати у духовці на деку.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь