Салат з баклажанів з цибулею та яйцем

Салат з баклажанів з цибулею і яйцем-проста і дуже смачна закуска. Блюдо готується за короткий час, що є перевагою при виборі рецепта. Звичайні продукти в сукупності представляють чудове частування, ідеальне для галасливих подій і тихих посиденьок.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Яйця поміщаємо в каструлю і наливаємо воду. Ставимо на плиту і варимо круто. Після чого знімаємо з плити і охолоджуємо. Дістаємо інші компоненти.
  • Вимиті “синенькі” рубаємо брусками. Солимо, перемішуємо і відставляємо в сторону. Сіль витягне гіркоту. Молоді плоди не гірчать.
  • Очищену цибулю тонко нарізаємо (півкільцями або кільцями – без різниці). Обдаємо гарячою водою і наливаємо оцет. Ми залишаємо маринуватися.
  • З баклажанів змиваємо сіль і витираємо вологу паперовими рушниками. Смажимо на розпеченій сковорідці, промазаній олією. Перекладаємо в салатник.
  • Моркву очищаємо і подрібнюємо теркою. Додаємо в салатник. В якості експерименту допускається взяти готову “корейську” моркву. Виходить оригінально. З цибулі зливаємо маринад і відправляємо до інгредієнтів. Видаляємо шкаралупу з варених круто яєць, довільно ріжемо і викладаємо до складових.
  • Солимо і перчимо. За бажанням насипаємо інші спеції. Наприклад, сухий часник, якщо подобається. Присмачуємо майонезом.
  • Розмішуємо і даємо настоятися.

Насолоджуємося закускою. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь