Салат з грибами, куркою та ананасами відразу ж викликає інтерес. Це не друкарська помилка і так, в цьому рецепті м’ясо буде поєднуватися з солодким фруктом. Такий незвичайний список продуктів в результаті дає дуже соковитий, незвичайний смак, що поступово розкривається, обов’язково спробуйте.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Майонез столовий молочний 2.5 ст. л.
- Ананас консервований 150 гр.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби мариновані 150 гр.
- Зелень для декору
- Для маринаду:
- Окріп 1 ст.
- Сіль кухонна ½ ст. л.
- Оцет столовий 9% ½ ст. л.
- Цукор-пісок ½ ч. л.
Кроки
- Куряче філе розморозьте. З консервованих ананасів та маринованих грибів злийте рідину.
- Філе відваріть у підсоленій воді протягом півгодини з моменту закипання. Вийміть м’ясо з бульйону, остудіть і потім наріжте.
- Цибулю очистіть від лушпиння, обмийте. Наріжте її тонкими півкільцями і викладіть у миску. Далі обдайте цибулю окропом, потім додайте сіль, цукор і столовий оцет, добре перемішайте і дайте постояти 10 хвилин.
- Мариновані гриби наріжте часточками.
- Мариновану цибулю трохи відіжміть від маринаду і викладіть в салатницю. додайте до нього гриби та куряче філе.
- Якщо у вас кільця консервованих ананасів, наріжте їх кубиками. Нарізку викладіть у спільну миску.
- Салат заправте майонезом, перемішайте та приберіть у холодильник на півгодини.
Подавайте салат із грибами, куркою та ананасами в красивій салатниці, прикрасивши гілочками свіжої зелені. Смачного!