Макарони беремо із твердих сортів пшениці. З овочів – болгарський перець, огірок, помідори та зелений горошок. Тунець потрібний у своєму соку.
Поки вариться паста, ви підготуєте решту інгредієнтів. Тобто салати з макаронами – дуже зручний вибір, якщо не знаєте, що з’їсти на вечерю.
Вони дуже популярні в Італії і там їх заправляють переважно оливковою олією. У цьому рецепті цікавий соус. Для нього потрібні бальзамічний оцет та мед.
Інгредієнти
Порції: –+
- Макарони 200 гр.
- Тунець консервований 180 гр.
- Огірок 1 шт.
- Черрі 10 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Горошок зелений 100 гр.
- Цибуля зелена за смаком
- Заправка
- Оцет білий винний за смаком
- Мед квітковий за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Макарони відварити у підсоленій воді.
- З консервів злити зайвий сік, рибу перекласти салатницю.
- Огірок, болгарський перець, чері та зелену цибулю нарізати кубиком і відправити в салат разом із зеленим горошком.
- Для заправки змішати олію, оцет, мед, сіль та перець. Пробувати, щоб саме вам було смачно
- Макарони відкинути, дати охолонути.
- Додати в салат макарони, заправку, сіль та перець. Добре перемішати.