Салат з морквою по-корейськи, ковбасою та огірком

Салат з морквою по-корейськи, ковбасою та огірком порадує яскравим смаком та поживними властивостями. Апетитна закуска готується дуже швидко та з найпростіших інгредієнтів. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Консервовану кукурудзу викладаємо на дрібне сито та повністю даємо стекти всій рідині.
  • Копчену ковбасу спершу ріжемо кружальцями, а потім ці кружечки обробляємо на тонку соломку.
  • Промиваємо огірок і також обробляємо його тонкою соломкою.
  • Твердий сир натираємо на тертці із великими зубчиками.
  • Моркву по-корейськи віджимаємо від маринаду та зайвої вологи. Якщо смужки моркви занадто довгі, то розрізаємо їх на менші шматочки.
  • Усі підготовлені продукти складаємо у глибокій мисці. Поливаємо все це майонезом і перемішуємо до рівномірного розподілу заправки.

Салат з морквою по-корейськи, ковбасою та огірком готовий. Частуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь