Салат з морквою по-корейськи, ковбасою та огірком порадує яскравим смаком та поживними властивостями. Апетитна закуска готується дуже швидко та з найпростіших інгредієнтів. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 70 гр.
- Ковбаса копчена 100 гр.
- Огірок 1 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Кукурудза консервована 100 гр.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
Кроки
- Консервовану кукурудзу викладаємо на дрібне сито та повністю даємо стекти всій рідині.
- Копчену ковбасу спершу ріжемо кружальцями, а потім ці кружечки обробляємо на тонку соломку.
- Промиваємо огірок і також обробляємо його тонкою соломкою.
- Твердий сир натираємо на тертці із великими зубчиками.
- Моркву по-корейськи віджимаємо від маринаду та зайвої вологи. Якщо смужки моркви занадто довгі, то розрізаємо їх на менші шматочки.
- Усі підготовлені продукти складаємо у глибокій мисці. Поливаємо все це майонезом і перемішуємо до рівномірного розподілу заправки.
Салат з морквою по-корейськи, ковбасою та огірком готовий. Частуйтесь!