До смаку печінки всі ставляться по-різному. Але в одному всі сходяться, салати з печінкою виходять дуже ситними і можуть легко зійти за повноцінну вечерю.
Інгредієнти
Порції: –+
- Майонез столовий молочний 50-60 гр.
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Свиняча печінка 350-400 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок маринований 1-2 шт.
- Кукурудза консервована 200 гр.
- Перець болгарський 1 шт.
На порцію
Калорії: 115 ккал
Білки: 7.5 г
Жири: 7.6 г
Вуглеводи: 6.4 г
Кроки
- Приступимо до готування салату з свинячою печінкою. Свинячу печінку для салату відваріть без солі, остудіть і наріжте невеликими брусочками.
- З цибулі зніміть лушпиння і наріжте її тонкими півкільцями. Влийте невелику кількість олії на розігріту сковорідку і обсмажте на ній цибулю.
- Болгарські перці потрібно очистити від перегородок та насіння, м’якоть наріжте маленькими кубиками.
- З кукурудзи злийте сік і пересипте в миску до інших інгредієнтів.
- Моркву промийте та очистіть. За допомогою терки для корейської моркви натріть її соломкою, якщо такої терки немає, використовуйте звичайну.
- Залежно від розміру огірків, для салату можна взяти один чи два невеликі. Наріжте їх дрібними кубиками.
- Змішайте всі інгредієнти з майонезом, скуштуйте салат на сіль і при необхідності посоліть. Салат можна подавати до столу одразу після приготування.
Смачного!