Салат з печінкою свинячою, кукурудзою і маринованими огірками

До смаку печінки всі ставляться по-різному. Але в одному всі сходяться, салати з печінкою виходять дуже ситними і можуть легко зійти за повноцінну вечерю.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 115 ккал
Білки: 7.5 г
Жири: 7.6 г
Вуглеводи: 6.4 г
Кроки
60 хвДрук
  • Приступимо до готування салату з свинячою печінкою. Свинячу печінку для салату відваріть без солі, остудіть і наріжте невеликими брусочками.
  • З цибулі зніміть лушпиння і наріжте її тонкими півкільцями. Влийте невелику кількість олії на розігріту сковорідку і обсмажте на ній цибулю.
  • Болгарські перці потрібно очистити від перегородок та насіння, м’якоть наріжте маленькими кубиками.
  • З кукурудзи злийте сік і пересипте в миску до інших інгредієнтів.
  • Моркву промийте та очистіть. За допомогою терки для корейської моркви натріть її соломкою, якщо такої терки немає, використовуйте звичайну.
  • Залежно від розміру огірків, для салату можна взяти один чи два невеликі. Наріжте їх дрібними кубиками.
  • Змішайте всі інгредієнти з майонезом, скуштуйте салат на сіль і при необхідності посоліть. Салат можна подавати до столу одразу після приготування.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь