Ніжна і корисна пекінська капуста, соковитий помідор і солодкувата кукурудза – це поєднання в салаті має чудовий смак. Салат відноситься до категорії вітамінних страв, простий в приготуванні (помити і нарізати овочі) і доповнить будь-яке м’ясне блюдо на домашньому столі. Для салату вибирають невеликі качани пекінки і щільні помідори, щоб зберегли форму в готовій страві. Заправити салат можна сметаною або рослинною олією.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста пекінська ½ качана
- Помідор 3 шт.
- Кукурудза консервована ½ банки
- Сіль за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Зелень 1 пучок
- Перець чорний мелений за смаком
- Оцет білий винний за смаком
Кроки
- Промита і обсушена серветкою Пекінська капуста шаткується смужками.
- Промиті і також обсушені серветкою помідори нарізаються невеликими часточками.
- Пучок зелені одного виду, а краще в міксті, промивається, обсушується і дрібно шаткується.
- Овочева нарізка перекладається в салатницю. До неї пересипається з банки потрібну кількість консервованої кукурудзи. Потім ці інгредієнти за особистим смаком посипаються сіллю з чорним перцем, поливаються невеликою кількістю винного оцту, заправляються оливковою олією і акуратно перемішуються.
Свіжий вітамінний салат з пекінкі, помідора і кукурудзи відразу подається до столу на сервірувальних тарілках. Приємного апетиту!