Салат з редькою і морквою

Салат з редькою і морквою

У 90-х мама часто готувала нам салат з редькою і морквою. Заправляла свіжі овочі соняшниковою олією і називала вітамінною бомбою. Я спробувала приготувати такий салат своїм дітям, але вони їли з небажанням. Довелося злегка поекспериментувати зі складом, залишивши при цьому редьку.

У підсумку я знайшла золоту середину. Задоволені і діти, і чоловік. До слова, редька підійде абсолютно будь-яка. Якщо вона гірчить, після натирання промийте її кілька разів водою або обдайте окропом. Я люблю маргеланськую редьку за її низьку калорійність і корисні властивості. І смак у неї більш приємний.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Розігрійте на сковороді олію і обсмажте подрібнену цибулю протягом 2-3 хвилин. Додайте терту на крупній тертці моркву і сіль. Перемішайте і, не накриваючи, доведіть до готовності на повільному вогні.
  • Натріть редьку і відіжміть її від соку. Викладіть остиглі обсмажені овочі в глибоку миску і додайте редьку.
  • Відваріть яйця, дайте охолонути, потім дрібно наріжте і додайте до овочів. Посоліть за смаком.
  • Заправте салат майонезом і добре перемішайте. Подавайте відразу.

Овочевий салат виходить дуже соковитим, ситним і смачним. Щоб зробити його максимально корисним, майонез готую сама. Сподіваюся, що і ви оціните цей рецепт по достоїнству.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь