Салат з рисом на зиму без оцту

Багато господинь вибирають простіші рецепти закоток на зиму, і дуже навіть дарма. Салат з овочів та рису має прекрасний, насичений смак. Він дуже поживний, ситний та корисний. А його приготування не триватиме багато часу!

Як почати готувати салат з рисом на зиму без оцту

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо невеликими кубиками. Після цього берм велику каструлю на 6 літрів або казан такого самого розміру. Вливаємо половину рослинної олії та обсмажуємо цибулю 15 хв.
  • За цей час підготуємо моркву, очищаємо її та натираємо її на великій тертці. Додаємо її в казан до цибулі і також смажимо ще 10 хв.
  • Тепер готуємо перець, очищаємо його від насіння та ріжемо квадратиками. Також нарізаємо помідори. Змішуємо з овочами в казані, додаємо рослинне масло, що залишилося і смажимо 40 хв.
  • У цей час рис заливаємо окропом, накриваємо кришкою та залишаємо на 30 хв.
  • Додаємо рис, а також сіль, цукор та перець. І залишаємо на помірному вогні ще на 30 хв.
  • Розкладаємо готовий салат у стерилізовані банки та закочуємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь