Соковитий і яскравий салат зі свинячого язика виходить з додаванням болгарського перцю. Делікатес відмінно поєднується зі свіжими овочами. Подавайте частування до домашнього або святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 500 гр.
- Перець болгарський 2 шт.
- Огірок 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Зелень 1 пучок
- Часник 2 зубці
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова для заправки
Кроки
- Свинячий язик варимо в підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після продукт охолоджуємо, очищаємо і ріжемо тонкою соломкою.
- Болгарські перці очищаємо від насіння і тонко обробляємо. Для яскравості готового салату краще використовувати овочі різного кольору.
- Промитий огірок ділимо тонкими брусочками.
- Подрібнюємо свіжу зелень, а цибулю ріжемо тонкими півколами.
- Для заправки розмішуємо оливкову олію з сіллю і меленим чорним перцем.
- Всі продукти з’єднуємо в загальній тарілці, заправляємо і акуратно розмішуємо.
Можна пробувати!