Вам знайомий смак гармонійного поєднання свіжих хрустких овочів та соковитого м’яса. Якщо ви хочете приготувати дієтичну страву, то м’ясо завжди можна замінити відвареним язиком, а майонез, іншими соусами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Соус соєвий 1 ч. л.
- Рослинна олія 1 ч. л.
- Хрін ½ ст. л.
- Свинячий язик 200 гр.
- Капуста пекінська 100 гр.
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий ½ шт.
- Цибуля ріпчаста ½ головки
- Приправа (на вибір) до смаку
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль до смаку
Кроки
- Рецепт салату з язиком та пекінською капустою гранично простий! Язик відваріть на повільному вогні у підсоленій воді зі спеціями та лавровим листом. Помістіть язик у холодну воду, це дозволить вам легко зняти з нього шкірку. Готовий язик наріжте тонкими смужками.
- Овочі ретельно промийте і розкладіть на паперових рушниках, щоб вони висохли. Пекінську капусту дрібно наріжте соломкою.
- Наріжте помідори невеликими кубиками.
- Половину болгарського перцю наріжте соломкою.
- З цибулини зніміть лушпиння і дрібно наріжте його.
- Для заправки змішайте соєвий соус, хрін та олію. Змішайте в глибокій мисці язик, капусту, помідори, перець та заправку.
Цей салат буде гарний до столу як у літній, так і в зимовий час.
Смачного!