Салат з свинячим язиком та пекінською капустою

Вам знайомий смак гармонійного поєднання свіжих хрустких овочів та соковитого м’яса. Якщо ви хочете приготувати дієтичну страву, то м’ясо завжди можна замінити відвареним язиком, а майонез, іншими соусами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Рецепт салату з язиком та пекінською капустою гранично простий! Язик відваріть на повільному вогні у підсоленій воді зі спеціями та лавровим листом. Помістіть язик у холодну воду, це дозволить вам легко зняти з нього шкірку. Готовий язик наріжте тонкими смужками.
  • Овочі ретельно промийте і розкладіть на паперових рушниках, щоб вони висохли. Пекінську капусту дрібно наріжте соломкою.
  • Наріжте помідори невеликими кубиками.
  • Половину болгарського перцю наріжте соломкою.
  • З цибулини зніміть лушпиння і дрібно наріжте його.
  • Для заправки змішайте соєвий соус, хрін та олію. Змішайте в глибокій мисці язик, капусту, помідори, перець та заправку.

Цей салат буде гарний до столу як у літній, так і в зимовий час.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь