Салат з яловичим язиком та маринованою цибулею

Головною особливістю цього салату є наявність як основний інгредієнт яловичої мови. З великою впевненістю можна говорити про те, що така страва припаде до душі любителям субпродуктів. У процесі приготування салату можна використовувати як мариновану мову, так і відварену.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Щоб приготувати салат з язиком і маринованою цибулею, беремо листя салату, добре промиваємо їх під струменем проточної води, нарізаємо.
  • Червону цибулину очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями, заливаємо оцтом, додаємо до нього цукор і відправляємо маринуватися.
  • Промиваємо помідор, потім його нарізаємо часточками.
  • Тепер займемося яловичим язиком. Його необхідно нарізати тонкими смужками.
  • Поєднуємо всі інгредієнти в салатнику. Додаємо до загальної маси, натертий твердий сир, французьку гірчицю, спеції. Все заправляємо майонезом.

Наш салат готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь