Головною особливістю цього салату є наявність як основний інгредієнт яловичої мови. З великою впевненістю можна говорити про те, що така страва припаде до душі любителям субпродуктів. У процесі приготування салату можна використовувати як мариновану мову, так і відварену.
Інгредієнти
Порції: –+
- Листовий салат 4 шт.
- Яловичий язик 3 скибочки
- Цибуля маринована 1 шт.
- Помідор ½ шт.
- Майонез столовий молочний 1.5 ст. л.
- Сир Пармезан 20 гр.
- Гірчиця Діжонська 1 ч. л.
- Спеції та Приправи (на вибір) за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Щоб приготувати салат з язиком і маринованою цибулею, беремо листя салату, добре промиваємо їх під струменем проточної води, нарізаємо.
- Червону цибулину очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями, заливаємо оцтом, додаємо до нього цукор і відправляємо маринуватися.
- Промиваємо помідор, потім його нарізаємо часточками.
- Тепер займемося яловичим язиком. Його необхідно нарізати тонкими смужками.
- Поєднуємо всі інгредієнти в салатнику. Додаємо до загальної маси, натертий твердий сир, французьку гірчицю, спеції. Все заправляємо майонезом.
Наш салат готовий!