Салат з яловичим язиком та смаженими грибами

Салат з яловичим язиком та смаженими грибами – смачна, але довга у приготуванні страва. Якщо ви захочете приготувати цей салат, то рекомендую завчасно відварити яловичий язик. Коли субпродукт готовий, то приготувати салат не складе труднощів.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 154 ккал
Білки: 9.4 г
Жири: 12.5 г
Вуглеводи: 2.5 г
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Для того щоб приготувати салат з язиком та смаженими грибами, добре промийте під проточною водою яловичий язик.
  • Налийте в глибоку каструлю води, закип’ятіть, акуратно викладіть язик у киплячу воду, посоліть, додайте лавровий лист і перець горошком. Зніміть піну, що утворилася, зменште вогонь і варіть близько трьох годин.
  • Готовий язик перекладіть у крижану воду на кілька хвилин, а потім очистіть від шкірки.
  • Печериці очистіть і дрібно наріжте. Цибулю очистіть, і наріжте таким же розміром, як і печериці.
  • Сковороду добре розігрійте, налийте невелику кількість рослинної олії, викладіть нарізані цибулю і печериці, обсмажте до м’якості, а потім після того, як виділиться сік, обсмажте до повного випаровування. Готову суміш викладіть у миску до повного остигання.
  • Відкрийте банку консервованих огірків, візьміть потрібну кількість і наріжте дрібним кубиком.
  • Остиглий язик наріжте таким же способом.
  • Нарізані інгредієнти викладіть у глибоку миску. Додати смажені гриби з цибулею. Все добре перемішайте.
  • Салат посоліть і поперчіть, заправте майонезом.
  • Ретельно перемішайте салат.

Готову страву викладіть салатник і подавайте на стіл. За бажанням можете прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь