До відвареного курячого філе додається огірок, подрібнену зелену цибулю, нарізані соломкою яєчні млинці, після чого все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний і простий в приготуванні салат, який можна подати на обід.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 200 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля зелена 2 ст. л.
- Огірок 1 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Сметана 20% 2 ст. л.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Гірчиця ½ ч. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Сік лимонний ½ ч. л.
Кроки
- Починаємо з приготування млинці. У невелику ємність розбиваємо два яйця, додаємо до них трохи солі, борошно і ретельно перемішуємо за допомогою вилки або віночка, щоб не залишилося грудок.
- На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому яєчні млинці з двох сторін до готовності. Далі перекладаємо їх на тарілку і даємо охолонути.
- Куряче філе попередньо відварюємо, охолоджуємо, після чого розбираємо на волокна і відправляємо в ємність, в якій будемо замішувати салат.
- Тепер додаємо до курки нарізану соломкою або брусочками свіжий огірок і подрібнену зелену цибулю.
- Остиглі яєчні млинці нарізаємо не дуже тонкою соломкою і відправляємо все до решти інгредієнтів.
- Далі солимо салат за смаком, додаємо майонез, сметану, гірчицю, лимонний сік і все акуратно перемішуємо, щоб млинці не розвалилися.
Перекладаємо готову страву в салатницю і подаємо до столу в якості закуски або самостійної страви на обід, вечерю або до святкового столу. Приємного апетиту!