Салат зі смаженими грибами та куркою

Салат зі смаженими грибами та куркою – незрівнянна закуска для будь-якого випадку. Чудовий смак салату повністю виправдовує кожну хвилину, витрачену з його приготування. До речі, страву можна також подавати як основу легкої вечері, вона чудово насичує та втамовує голод.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Насамперед підготуйте всі необхідні продукти. Куряче філе розморозьте, помийте та просушіть паперовими серветками. Гриби, овочі та зелень помийте. Стручкову квасолю можна використовувати свіжу або заморожену.
  • Куряче філе наріжте невеликими кубиками та викладіть у миску. Влийте соєвий соус і залиште на 20 хвилин маринуватися.
  • Солодкий перець очистіть від насіння та наріжте короткою соломкою. Печериці наріжте платівками.
  • Нарізку з печериць викладіть на розігріту суху сковороду, смажте їх, доки випарується вся рідина. Потім додайте трохи олії і посоліть, смажте до рум’яного кольору 5-7 хвилин. Викладіть засмажку на паперові рушники, щоб вони вбрали надлишки олії.
  • Потім на тій же сковороді окремо обсмажте куряче філе, мариноване в соєвому соусі, до утворення рум’яної скоринки. Курку також перекладіть на паперові рушники.
  • Окремо обсмажте на олії спочатку болгарський перець протягом 5-6 хвилин.
  • Потім смажте стручкову квасолю.
  • Листя салату добре вимийте та просушіть.
  • Для подачі салату візьміть широку плоску тарілку. Розкладіть на ній листя салату, далі покладіть обсмажені гриби та курку, приправте меленим перцем за бажанням.
  • Зверху додайте смажені овочі, їх можна трохи посолити. Посипте салат кунжутом і можна подавати на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь