Для того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо без шкоди для фігури.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 700 гр.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Трави прованські 3 гр.
- Часник 1 зуб.
- Розмарин 1 гілочка
- Сіль 1 щіпка
Кроки
- Для готування цієї страви дуже важливо вибрати відповідний гарбуз – овоч повинен бути середнього розміру і ні в якому разі непереспелий – це дуже сильно впливає на смак.
- Плід очищаємо від щільної шкірки, позбавляємося від середини з насінням і нарізаємо невеликими шматочками.
- Для приготування ароматної заправки з’єднуємо в глибокій ємності наступні складові: якісну оливкову олію, один зубчик часнику, пропущений через прес, сіль і сушені трави провансу.
- Гарбузові шматочки поливаємо соусом і ретельно перемішуємо.
- Викладаємо апетитні кубики на деко, заздалегідь застелене листом пергаменту, і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Після закінчення часу вимикаємо нагрів, але гарбуз не виймаємо – даємо настоятися ще близько 10 хвилин.
Ароматне і дуже смачна страва готова до подачі. Приємного апетиту!
По такому рецептику я еще не пробовала готовить, очень заманчиво.