Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Цвітна капуста 2 шт.
- Куряче яйце 3 шт.
- Вершки 200 мл.
- Борошно пшеничне 100 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 40 мл.
Кроки
- Цвітну капусту відварюємо в підсоленій воді до м’якого стану.
- Кабачок ріжемо кубиками і смажимо його в олії на сковороді. За смаком солимо і перчимо.
- Окремо збиваємо яйця з вершками і борошном до гладкого складу.
- Овочі кладемо в форму для випікання. Заливаємо продукти борошняною сумішшю і посипаємо їх тертим твердим сиром. Готуємо страву 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Соковита запіканка з рум’яною скоринкою готова. Подавайте її до столу як самостійну страву.