Смачна каша з пшона і замороженого гарбуза

каша з пшона і замороженого гарбуза

Пшоняна каша – проста, але дуже корисна їжа. Готувати її можна різними способами, додаючи всілякі овочі і фрукти. Ми будемо варити пшоняну кашу з замороженого гарбуза.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Гарбуз заздалегідь дістаньте з морозилки, щоб він розморозився.
  • У каструлі з товстим дном розтопіть вершкове масло.
  • Викладіть в каструлю гарбуз, додайте сіль, корицю і цукор. Смажте гарбуз, постійно помішуючи, 5-7 хвилин.
  • Потім влийте молоко, зменшіть вогонь і продовжуйте тушкувати 15-20 хвилин.
  • Пшоно ретельно промийте проточною водою.
  • Додайте пшоно до гарбуза, влийте воду і млоїть кашу під кришкою 40-45 хвилин.
  • У готову кашу на свій розсуд можна додати сухофрукти або мед.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь