Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга стейк 3 шт.
- Вершки 30% 100 мл.
- Сир Пармезан 50 гр.
- Черрі 500 гр.
- Часник 3 зубчики
- Кріп за смаком
- Цибуля зелена за смаком
- Базилік свіжий за смаком
- Лимон за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло вершкове 30 гр.
- Рослинна олія 50 мл.
Кроки
- Промиваємо стейки сьомги і даємо їм обсохнути.
- Посипаємо рибні шматочки сіллю і чорним меленим перцем до смаку.
- Обсмажуємо стейки на олії по пару хвилин з кожного боку.
- Прибираємо рибу зі сковороди і розтоплюємо тут шматочок вершкового масла.
- Дрібно нарізаємо зубчики часнику.
- Викладаємо часник в олію. Обсмажуємо до появи яскравого аромату.
- Промиваємо помідори чері та поділяємо їх на половинки.
- Викладаємо чері в сковороду до часнику. Обсмажуємо приблизно чотири хвилини.
- Подрібнюємо заздалегідь промиту зелень.
- Відправляємо її до сковороди.
- Вливаємо сюди вершки. Томимо дві хвилини.
- Натираємо в соус сир пармезан.
- Опускаємо в вершковий соус рибні стейки. Додаємо подрібнений базилік. Можна використовувати сушений варіант.
- Доповнюємо страву часточками лимона до смаку. Томимо 5 хвилин і вимикаємо вогонь.
Соковита сьомга у вершковому соусі готова. Подавайте до столу!