Соковита сьомга у вершковому соусі

сьомга у вершковому соусі

Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
35 хвДрук
  • Промиваємо стейки сьомги і даємо їм обсохнути.
  • Посипаємо рибні шматочки сіллю і чорним меленим перцем до смаку.
  • Обсмажуємо стейки на олії по пару хвилин з кожного боку.
  • Прибираємо рибу зі сковороди і розтоплюємо тут шматочок вершкового масла.
  • Дрібно нарізаємо зубчики часнику.
  • Викладаємо часник в олію. Обсмажуємо до появи яскравого аромату.
  • Промиваємо помідори чері та поділяємо їх на половинки.
  • Викладаємо чері в сковороду до часнику. Обсмажуємо приблизно чотири хвилини.
  • Подрібнюємо заздалегідь промиту зелень.
  • Відправляємо її до сковороди.
  • Вливаємо сюди вершки. Томимо дві хвилини.
  • Натираємо в соус сир пармезан.
  • Опускаємо в вершковий соус рибні стейки. Додаємо подрібнений базилік. Можна використовувати сушений варіант.
  • Доповнюємо страву часточками лимона до смаку. Томимо 5 хвилин і вимикаємо вогонь.

Соковита сьомга у вершковому соусі готова. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь